IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 18 decembrie 2010

TIBERIU DOLNICEANU, CEL MAI BUN SPORTIV IESEAN IN 2010


Directorul Directiei Judetene de Sport si Tineret (DJST) Iasi, Ciprian Paraschiv, a declarat sambata ca scrimerul Tiberiu Dolniceanu, de la CSM Iasi, a fost desemnat cel mai bun sportiv iesean in anul 2010.
„Pentru al doilea an consecutiv, Tiberiu Dolniceanu a ocupat prima pozitie in clasamentul intocmit de noi la sporturi olimpice. Dolniceanu a fost component al lotului olimpic medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de seniori, a ocupat locul al V-lea la Europenele de tineret, locul al V-lea cu echipa la Europenele de tineret si dublu campion national de tineret la individual si cu echipa. Pe pozitia a doua in clasamentul sporturilor olimpice s-a clasat boxerul Alexandru Marin, de la CFR - CSS Unirea Iasi. Marin este component al lotului national de tineret, a ocupat locul al V-lea la Olimpiada de tineret, medalie de bronz la Mondialele de tineret si campion national la tineret. Podimul este completat de canotoarea Irina Dorneanu, de la CSM Iasi. Dorneanu este componenta a lotului olimpic, a ocupat locul al IV-lea la Mondialele de tineret, a luat medalia de argint la Balcaniada de seniori, este vicecampioana nationala de seniori si campioana nationala de tineret“, a spus Ciprina Paraschiv.
In clasamentul sporturilor neolimpice, cel mai bun sportiv iesean in anul 2010 a fost Gabriela Ivan, de la CSM Iasi - sectia radioamatorism, urmata de practicanta de vovinam viet vo dao Laura Toma, de la Ihtus Iasi si Florin Serdare, tot de la Ihtus Iasi.

Niciun comentariu: