IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 15 decembrie 2010

CS POLITEHNICA IASI, DIN NOU CEL MAI BUN CLUB STUDENTESC DIN ROMANIA


Directorul CS Politehnica Iasi, Leonida Antohi, a declarat miercuri ca gruparea pe care o conduce se afla pe primul loc in topul cluburilor studentesti din Romania in anul 2010.
„CS Politehnica Iasi a fost si anul acesta pe primul loc in topul cluburilor studentesti din Romania, in conditiile in care avem noua echipe in prima liga si sprijin extrem de mic din partea sponsorilor. In anul competitional 2010, sportivii clubului nostru au reusit un total de 277 de medalii, dintre care 93 de aur. Cele mai performante sectii au fost sahul, judoul si tirul, în vederile antrenorilor de la loturile nationale aflandu-se 59 de sportivi, dintre care 12 se numara printre cei nominalizati sa faca parte din delegatia care va reprezenta Romania la Olimpiada din 2012, de la Londra. Ca nivel de finantare, am fost aproape de anul 2009, insa a trebuit sa ne gestionam fondurile intre investitii si celelalte cheltuieli cu activitatea clubului“, a spus Leonida Antohi.
Oficialul clubului iesean a mai precizat pana la sfarsitul anului se vor achita si restantele din finantarea venita de la Fundatia Sportului Iesean: „Din cauza problemelor avute de Fundatia Sportului Iesean, ale carei conturi au fost blocate de Consiliul Judetean, n-am mai reusit sa platim in avans cantonamente si sa facem achizitii de echipament, insa am primit asigurari ca acei bani vor veni si vom putea pana la sfarsitul anului sa achitam toate restantele. Pentru rezultatele din acest an, sportivii si antrenorii nostri vor fi premiati cu suma totala de 120.000 lei“.

Niciun comentariu: