IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 10 decembrie 2010

GRIGORE SICHITIU SI-A DAT DEMISIA


Presedintele executiv al clubului ACSMU POli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat vineri ca a luat decizia de a-si da demisia din functia detinuta la gruparea din dealul Copoului, fara a dori sa precizeze care a fost motivul.
„Am decis sa-mi dau demisia de la Poli Iasi! Atat si nimic mai mult. Nu vreau sa spun ceva si pe urma sa se faca speculatii. I-am anutat pe primarul Gheorghe Nichita si domnul Ionut Negoita in legatura cu decizia mea. Ei au incercat sa ma convinga sa ma razgandesc, dandu-mi un ragaz pana saptamana viitoare, cand va avea loc la Iasi sedinta Consiliului Director. Decizia mea este irevocabila“.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca tot ceea ce a facut la Iasi a fost pentru ca acest oras sa aiba echipa macar de liga a II-a: „Eu mi-am dorit foarte mult cand am venit la Iasi sa ajut un oras asa mare sa aiba echipa macar in liga a II-a cu posibilitatea de a putea reveni in prima liga. Au fost voci care au comentat negativ evolutia acestei echipe, fara sa tina cont ca s-a pornit la drum aducand jucatori si dupa inceperea campionatului. Fara a intra in detalii, cred ca e mai bine sa plec de la aceasta echipa“.

Niciun comentariu: