IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 1 decembrie 2010

GRIGORE SICHITIU: „INDIFERENT DE VREME, PARTIDA CU UTA SE VA JUCA“


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat miercuri ca a luat toate masurile necesare in cazul unor ninsori abundente si ca gazonul Stadionului „Emil Alexandrescu“ va fi stare optima pentru partida de sambata, cu UTA, din ultima etapa a turului Seriei a II-a a ligii secunde.
„Am auzit prognozele meteorologice care anuntau pentru sfarsitul saptamanii ninsori abundente in zona noastra. Racirea brusca a vremii si faptul ca la Iasi a inceput astazi (n.r. miercuri) sa ninga ne cam da peste cap pregatirea tactico-tehnica a partidei de sambata. Din punct de vedere organizatoric, am luat o minge colorata, vom face rost si de materialele necesare trasarii terenului in cazul in care acesta va fi acoperit de zapada. Suntem pregatiti pentru ninsori abundente. Sper sa nu apara astfel de probleme meteorologice, dar indiferent de vreme, partida cu UTA se va juca“, a declarat Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesenen a mai adaugat ca elevii lui Adrian Falub sunt obligati sa castige partida cu UTA pentru a ramane in plasa locurilor care asigura promovarea: „Indiferent de celelalte rezulatte din ultima etapa, noi trebuie sa castigam cu UTA. Astfel, vom ramane la cel mult cinci puncte de locul al doilea. Raman la parerea exprimata la inceputul campionatului ca daca vom termina turul la cinci-sase puncte distanta de primele doua locuri, obiectivul poate fi realizabil. Eu sper ca vom castiga sambata pentru a avea liniste în iarna si sa ne organizam cat mai bine pentru retur“.

Niciun comentariu: