IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 8 octombrie 2008

BALBA VA FI INDISPONIBIL CEL PUTIN DOUA LUNI


Atacantul echipei Poli Iasi, Ionut Balba, va fi indisponibil pentru o perioada de cel putin doua luni de zile, conform medicului formatiei antrenate de Ionut Popa, Marius Pralea.
"Ionut (n.r. - Ionut Balba) nu s-a simtit bine inaintea partidei de la Urziceni si a mers la Bucuresti, unde a efectuat un examen RMN care a aratat ca problemele pe care le are la genunchiul stang sunt mai grave decat credeam. El are o fisura atat la nivelul cartilajului cat si al meniscului. In aceste conditii, el trebuie sa fie supus unei interventii chirurgicale. Perioada minima de inactivitate va fi de doua luni", a spus Marius Pralea.
Medicul echipei a mai precizat ca deocamdata nu poate spune precis momentul cand Balba va reveni la antrenamentele echipei. "Am spus ca va sta cel putin doua luni, dar o estimare exacta urmeaza a fi facuta dupa artroscopie. Cert este ca Ionut nu va mai putea evolua nici un minut in acest tur de campionat, iar perioada de inactivitate poate fi mai mare", a mai spus Pralea.
Ionut Balba, 27 de ani, a evoluat in stase meciuri pentru formatia Poli Iasi in sezonul 2008/2009 al Ligii I si a marcat un gol.

Niciun comentariu: