IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 16 martie 2010

CINCI INDISPONIBILI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU FC VASLUI


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat marti ca pentru partida de joi, de pe teren propriu, cu FC Vaslui, nu va putea conta pe cinci jucatori.
“Pentru partida cu FC Vaslui, sunt indisponibili Cristi Munteanu, Ciprian Milea si Cristi Constantin (foto), care sunt accidentati si de Bogdan Straut si Milos Mihajlov, care sunt suspedanti. Cristi Munteanu este recuperat din punct de vedere medical, dupa interventia artroscopica suferita la genunchi, insa mai are nevoie de cel putin doua saptamani de antrenamente pentru a se pune la punct cu pregatirea fizica. In ceea ce-l priveste pe Milea, recuperarea sa dupa operatia dificila de la genunchi decurge bine, insa ar fi riscant sa intre intr-un joc oficial pana in luna mai. Lui Cristi Constantin, care are o leziune musculara, medicul echipei i-a recomandat sa nu forteze in aceasta saptamana”, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul formatiei iesene a mai adaugat ca nu stie inca daca va putea conta pe atacantul Valentin Badea si nici la ce solutie va apela in banda dreapta a apararii: “Vali Badea, care s-a accidentat in partida cu Unirea Alba Iulia, acuza inca dureri la genunchi, insa lovitura primita in acel joc nu necesita vreun tratament. Sper ca pana la ora meciului cu FC Vaslui, jucatorul sa fie apt. Probleme sunt si in banda dreapta, acolo unde nici Straut si nici Mihajlov nu pot juca fiind suspendati si de aceea sunt nevoit sa improvizez”.

Niciun comentariu: