IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 10 martie 2010

PETRE GRIGORAS: “DACA BATEM PE ASTRA, IESIM DIN ZONA RETROGRADARII”


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca o victorie in partida cu Astra Ploiesti i-ar indeparta pe jucatorii sai de zona retrogradarii.
“In partida cu Astra, trebuie sa pastram linia ascendanta din ultima perioada, sa dam dovada de acelasi profesionalism ca in meciurile anterioare si de o determinare totala. Doar asa putem obtine un rezultat pozitiv la Ploiesti. Acum putem strange cat mai multe puncte, pentru ca, pe parcursul returului, pot aparea si momente mai dificile. Trebuie sa speculam la maximum forma buna prin care trece echipa. Daca batem pe Astra, iesim din zona retrogradarii, cel putin pentru moment. Totusi, sa nu uitam ca intalnim un adversar care joaca destul de bine si ale carui rezultate nu au fost intamplatoare”, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai adaugat ca pentru partida cu Astra Ploiesti nu va putea conta pe trei jucatori: “Pentru meciul de la Ploiesti, nu voi putea conta pe Ciprian Milea, Valentin Badea si Cristian Constantin. Daca primul este in refacere dupa o perioada mai lunga de absenta, Badea si Constantin au devenit indisponibili dupa accidentarile suferite in ultimul meci de campionat. Vor reveni in schimb Georgian Paun, refacut dupa accidentarea suferita in partida de la Timisoara, si Adrian Ilie, care sta la fiecare cartonas galben luat”.

Niciun comentariu: