IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 17 martie 2010

PETRE GRIGORAS: “NU MA INTERESEAZA RIVALITATEA IASI – VASLUI ,VREAU DOAR O VICTORIE IN MECIUL DIRECT”


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi doreste toate cele trei puncte puse in joc in partida cu FC Vaslui si ca pentru el nu conteaza rivalitatea dintre cele doua formatii.
“Nu ma intereseaza rivalitatea Iasi – Vaslui, vreau doar sa castig meciul direct. Daca vom invinge maine (n.r. – joi), sunt convins ca si suporterii nostri vor fi foarte fericiti. Inaintea meciului cu Alba Iulia, fanii vorbeau de o victorie cu 7-0, 8-0, acum vad ca si-au mai redus din pretentii si vor sa batem Vasluiul doar cu 3-0! Suporterii nostri au vazut ca Bistrita a batut la Vaslui si au acum impresia ca noi nu vom avea nicio problema cu ei. Noi suntem realisti si, tinand cont de valoarea lotului lor, de investitiile care s-au facut la Vaslui, sunt convins ca ne asteapta un meci foarte greu”, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai precizat ca pentru a invinge pe FC Vaslui, jucatorii sai trebuie sa dea dovada de aceeasi determinare ca in partida cu Rapid: “Sunt convins ca Vasluiul va juca altceva decat in partida cu Bistrita si pentru a-i putea invinge, noi trebuie sa dam dovada de aceeasi determinare pe care am avut-o in victoria cu Rapid. Un succes maine (n.r. – joi) ne-ar consolida pozitia in clasament si le-ar da baietilor mai multa incredere pentru partidele viitoare. Chiar daca avem multe absente, eu cred ca putem bate Vasluiul, chiar daca pentru multi acest lucru ar fi o surpriza”.

Niciun comentariu: