IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 18 martie 2010

INFRANGERE FARA DREPT DE APEL IN FATA VASLUIULUI


Formatia Poli Iasi a fost invinsa joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), de FC Vaslui, intr-un meci contand pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

Daca in urma cu cativa ani, iesenii se puteau bate de la egal la egal cu echipa lui Porumboiu, in ultimul timp vasluienii par a se fi obisnuit deja sa castige toate meciurile pe care le disputa impotriva gruparii din dealul Copoului.
La fel au stat lucrurile si joi seara, cand elevii lui Marius Lacatus s-au impus fara probleme, dupa un meci in care iesenii au contat doar 20 de minute din repriza secunda.
Gazdele au inceput bine derby-ul Moldovei si in minutul 6, Bujor l-a luat la tint ape portarul Kuciak. Scapati fara gol luat, vasluienii au trecut la carma partidei si Costly a ratat de doua ori, singur cu poarta goala.
Avea sa fie pana la urma 1-0 pentru vasluieni in minutul 37, cand Wesley a patruns pe partea stanga a defensivei iesene si l-a invins pe Branet cu un sut la coltul lung.
Dupa “sapuneala” de la pauza si dupa ce Ionescu si Buhusi, inexistenti in prima repriza, au fost schimbati cu Ignatov si Viveiros, in repriza secunda, iesenii au lasat impresia ca pot reveni in joc, mai ales dupa ce Paun a restabilit egalitatea in minutul 48.
Odata cu trecerea timpului, vasluienii au trecut din nou la carma jocului si Costly i-a adus pe oaspeti in avantaj in minutul 78.
Desi mai erau aproape 15 minute de joc, cu tot cu prelungiri, si mai avea o schimbare la dispozitie, antrenorul Petre Grigoras a parasit banca tehnica, preferand sa vada finalul de meci de la cabine, scuza gasita la finalul partidei fiind aceea ca i s-a facut rau.
Cu opt minute inainte de final, Wesley a executat perfect o lovitura libera de la 20 de metri, ducand scorul la 3-1 pentru oaspeti.
Dupa numai doua minute, Paun a luat al doilea cartonas galben si si-a lasat echipa in 10 oameni.
Dincolo de aceasta infrangere in fata marei rivale, iesenii se gandesc deja la urmatorul meci, de la Craiova, unde nu vor putea evolua Cristi Munteanu, Milea, Paun, Adrian Ilie, Vali Badea si Ionescu.

Niciun comentariu: