IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 21 martie 2010

GAFA LUI BRANET A PRIVAT IASUL DE UN PUNCT IN FATA CRAIOVEI


Formatia Poli Iasi a fost invinsa duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Universitatea Craiova, intr-un meci contand pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Fara jumatate dintre titulari si fara antrenorul Petre Grigoras, iesenii au fost aproape de un rezultat pozitiv la Turnu Severin, cu Universitatea Craiova, gafa lui Branet din minutul 89 privand Politehnica de o remiza.
In ciuda numarului mare de absenti, iesenii au inceput bine partida, cuplul de fundasi centrali Mihajlov – Cuciula parand o varianta viabila si pentru urmatoarele meciuri, in timp ce Onicas si Cristi Constantin au semnat cele mai mari ocazii pentru oaspeti.
Ultimul sfert de ora al primei reprize a apartinut in totalitate gazdelor, care au ratat cateva ocazii monumentale prin Florin Costea (’29, ’30, ’40).
Cea mai controversata faza a primei reprize s-a consumat in minutul 41, cand Branet a fost aproape sa-i rupa piciorul lui Florin Costea, insa arbitrul Deaconu a lasat jocul sa continue.
In partea a doua a meciului, iuresul gazdelor s-a mai domolit, insa chiar si asa oltenii au deschis scorul in minutul 63, cand Iliev a inscris dupa un corner executat de Mihai Costea.
Intrarea lui Ignatov la ieseni a dat semnalul revenirii oaspetilor, care au restabilit egalitatea cu cinci minute inainte de final, prin Straton, care a reluat cu capul in poarta o minge centrata de macedonean, din lovitura libera.
Sustinuti de un public extraordinar, oltenii nu s-au resemnat si au reluat atacurile, iar minutul 89, Prepelita a speculat iesirea total eronat a lui Branet la o minge centrata in careu, si l-a invins pe portarul iesean cu o bolta la vinclu.
Scor final 2-1 si iesenii au destule motive sa regrete pierderea unui punct pe terenul unei contracandidate la salvarea de la retrogradare.

Niciun comentariu: