IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 7 martie 2010

VICTORIE MERITATA CU ALBA IULIA


Formatia Poli Iasi s-a impus duminica seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0) in fata echipei Unirea Alba Iulia, intr-un meci contand pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Decisi sa razbune rezultatul din tur, cand au pierdut cu 2-1, dupa ce au condus aproape tot meciul, iesenii au reusit, fara sa impresioneze, sa se impuna cu scorul de 1-0 in fata celor din Alba Iulia gratie reusitei lui Vali Negru, din minutul 44.
Partida a debutat rau pentru gazde, care l-au pierdut pe Vali Badea inca din minutul 15, atacantul acuzand dureri la genunchi. Mai mult, jocul elevilor lui Petre Grigoras a scartait serios in prima jumatate de ora, dandu-le posibilitatea oaspetilor sa-si treaca in cont doua ocazii de a marca prin Veljovic (’10) si Enzo Bruno (’18).
Scapati fara gol luat dupa aceste actiunii ale oaspetilor, iesenii au deschis scorul cu un minut inainte de pauza prin Vali Negru, care a reusit o executie senzationala de la marginea careului, la coltul lung.
In partea a doua a jocului, iesenii au dominat tactic meciul si au fost aproape de golul al doilea in minutul 53, cand Cristi Constantin a avut o actiune frumoasa in banda stanga a terenului, a intrat in careu si a centrat perfect in fata portii, de unde insa Straton, singur la cinci metri, nu a reusit sa impinga balonul in plasa.
Scor final 1-0 si Poli acumuleaza 24 de puncte, clasandu-se pe locul 12, la egalitate cu Astra Ploiesti, echipa pe care o va intalni etapa viitoare, in deplasare.

Niciun comentariu: