IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 4 martie 2010

PATRU ABSENTI LA POLI IASI PENTRU PARTIDA CU UNIREA ALBA IULIA


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat joi ca pentru partida de duminica, de pe teren propriu, cu Unirea Alba Iulia, nu poate conta pe patru jucatori.
„Pentru partida cu Alba Iulia, nu voi putea conta pe patru jucatori. E vorba despre Cristian Munteanu, Ciprian Milea si Georgian Paun (foto), care sunt accidentasi, si Adrian Ilie, care este suspendat in urma cartonasului galben primit la Timisoara. Daca in cazul lui Milea si Munteanu e vorba despre niste absente mai vechi, Paun s-a accidentat in partida de la Timisoara. Chiar imi pare rau de accidentarea lui Paun, un jucator care s-a integrat foarte bine la noi si care a si marcat doua goluri in primele doua etape din retur. Pana astazi (n.r. - joi), jucatorul a purtat o orteza, care i-a imobilizat glezna stanga, si urmeaza sa vedem cand va relua pregatirea“, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai adaugat ca pentru meciul de duminica va putea conta in schimb pe Cristian Branet, Ionut Balba si Stojan Ignatov, jucatori care si-au revenit dupa niste accidentari mai vechi: „Portarul Cristian Branet este refacut complet, in timp ce Stojan Ignatov si Ionut Balba sunt si ei apti din punct de vedere medical, integrarea lor in lotul pentru partida de duminica depinzand si de tonusul pe care il vor avea in aceasta saptamana".

Niciun comentariu: