IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 31 martie 2010

PETRE GRIGORAS: „PARTIDA CU CEAHLAUL ESTE CRUCIALA PENTRU AMBELE ECHIPE“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca jucatorii sai trebuie sa castige partida cu Ceahlaul Piatra Neamt deoarece pentru gruparea din dealul Copoului urmeaza o serie de meciuri foarte grele.
„Meciul de vineri, cu Ceahlaul, este crucial atat pentru noi cat si pentru Ceahlaul. Nu va fi o partida usoara pentru ca nu cred ca mai sunt meciuri usoare in Liga I. Ceahlaul a avut o evolutie destul de buna in retur, aducand in iarna cativa jucatori valorosi si avand un antrenor cu o carte de vizita buna. Daca pentru gazde aceasta partida ar putea fi ultima sansa de a evita retrogradarea, noi suntem condamnati sa castigam deoarece urmeaza o serie de partide foarte dificile pentru noi. Dupa acest joc, vom intalni Steaua, Dinamo, CFR Cluj si Otelul Galati“, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai adaugat ca spera ca jucatorii sai au inteles situatia delicata in care a ajuns echipa si vor face tot posibilul sa castige partida de la Piatra Neamt: „Ne aflam intr-o situatie delicata si nu credeam ca o sa ajungem aici, dar uite ca am ajuns. Impreuna cu jucatorii am ajuns aici si tot impreuna trebuie sa iesim. Avem o sansa mare la Piatra Neamt de a ne redresa si sper ca baietii au inteles acest lucru. Le-am spus ca nu mai vreau promisiuni din partea lor, vreau doar fapte“.

Niciun comentariu: