IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 24 martie 2010

PAVEL HODEA: “POLI IASI NU SE MAI AFLA IN PERICOL DE A NU PRIMI LICENTA”


Vicepresedintele clubului Poli Iasi, Pavel Hodea, a declarat miercuri ca gruparea din dealul Copoului si-a platit restantele catre bugetul statului si nu va avea problema cu luarea licentei pentru editia viitoare de campionat.
„Am reusit sa platim toate datoriile catre bugetul de stat. Nu conteaza cum sau ce am facut. Mult mai important este ca Poli Iasi nu se mai afla in pericolul de a nu primi licenta. Procedura de obtinere a licentei este ca un examen. Pâna când nu vezi nota in carnet, nu te poti bucura foarte tare! Asteptam ca membrii Comisiei sa analizeze toate documentele trimise, pentru ca cele vazute la fata locului nu le-au creat vreun motiv de nemultumire, si sa ne dea scris, negru pe alb, ca avem dreptul sa continuam in Liga I”, a sps Pavel Hodea.
Oficialul iesean a mai adaugat ca acum singura problema ramasa de rezolvat pentru anul 2009, an luat in calcul pentru licentiere, este litigiul cu formatia Chimia Brazi vizavi de transferul fundasului Ionut Costache: “Mai avem de rezolvat litigiul legat de transferal lui Ionut Costache. Noi am achitat suma de transfer a jucatorului, insa actionarii de la Chimia Brazi, care detin drepturile asupra fotbalistului venit de la Petrolul Ploiesti, au cerut si penalizari. Cazul este judecat la comisiile fotbalistice interne si, in functie de ce decizie vor lua acestea, vom actiona ca atare. Oricum, noi suntem optimisti si nu cred ca vom avea probleme cu luarea licentei din aceasta cauza”.

Niciun comentariu: