IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 12 martie 2010

POLI IASI A LUAT UN PUNCT LA PLOIESTI


Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputata vineri seara, in deplasare, in compania echipei Astra Ploiesti, intr-un meci contand pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Pe un teren desfundat, iesenii nu au mai aratat pofta de joc din primele trei etape ale returului, insa chiar si asa au reusit sa plece neinvinsi de la Ploiesti gratie reusitei lui Vali Negru (foto), din minutul 80, dupa ce in prealabil Ganea deschisese scorul pentru gazde in minutul 77.
Elevii lui Petre Grigoras au inceput bine partida cu Astra si in minutul 6, Paun a tras pe langa poarta de la 20 de metri.
Dupa un sfert de ora de joc, gazdele au echilibrat partida si, incet-incet au pus stapanire pe meci, Diego Silva (‘14) si Stratila (‘30) fiind aproape de deschiderea scorului, insa Branet s-a remarcat la cele doua ocazii.
In partea a doua a jocului, Astra a dominat in totalitate, iesenii parand incapabili sa treaca de multe ori si de centrul terenului.
In aceste conditii, dupa mai multe ocazii ratate de Ganea (’52, ‘71) si Stratila (63’), in minutul 77, Ganea a deschis scorul, speculand lipsa de marcaj din defensiva ieseana.
Contrar cursului jocului, scorul final avea sa fie stabilit de Vali Negru trei minute mai tarziu, la singura actiune mai importanta a iesenilor din tot meciul si demonstrand ca in fotbal mai poti lua puncte si atunci cand nu joci foarte bine.
In urma acestui rezultat, Poli Iasi ramane pe locul 12 in clasament si se gandeste deja la derby-ul Moldovei, de joi, de pe teren propriu, cu FC Vaslui.

Niciun comentariu: