IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 22 septembrie 2010

GRIGORE SICHITIU: „L-AM CONVINS PE POPA SA REVINA LA ECHIPA“


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat miercuri ca antrenorul Ionut Popa se va ocupa in continuare de pregatirea echipei din dealul Copoului.
„Dupa mai multe discutii purtate cu Ionut Popa, l-am convins sa revina la echipa. Jucatorii vor pleca maine (n.r. – joi) dimineata spre Oradea, unde sambata vom juca in compania echipei FC Bihor. Popa va veni direct la Oradea si va conduce antrenamentul de vineri dimineata. Important acum este sa obtinem un rezultat pozitiv la Oradea“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca miercuri a venit in probe un atacant belgian de origine congoleza, iar luni este asteptat sa vina un alt atacant brazilian: „Domnul Popa mi-a cerut sa-i aduc doi atacanti de valoare. Sper sa fi gasit solutiile pentru acoperirea acestui post. Astazi (n.r. – miercuri) a venit in probe Muscal Mvuezolo Musumbu, un atacant belgian de origine congoleza, in varsta de 31 de ani si care a evoluat ultima data in liga a doua din Belgia, la Tubize. Luni este asteptat sa vina un alt atacant, brazilianul Jao Paulo De Oliveira, in varsta de 25 de ani, care a jucat ultima data in Portugalia la Belenenses. Ramane ca Ionut Popa sa ia o decizie in privinta celor doi“.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mai bine ai pleca tu, bai sICTIRIU.
De ce tot il bagatzi in seama pe fraieru' asta?
Oricum nu ajuta cu nimic echipa...

czavastin spunea...

Pana una alta, Sichitiu este presedintele acestui club.
Nu stiu cat va ajuta clubul, dar cred ca merita o sansa.