IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 11 septembrie 2010

GRIGORE SICHITIU: „VOM CERE EXCLUDEREA ARBITRILOR NEAGU SI UDREA“


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat ca va cere excluderea din arbitraj a lui Ionut Neagu si a lui Adrian Udrea, care au defavorizat formatia din dealul Copoului in partida de vineri, din deplasare, cu CS Mioveni.
„Sunt de 40 de ani in fotbal, dar n-am mai vazut un asemenea arbitraj! Daca s-a ajuns ca la un meci televizat sa se arbitreze asa, atunci este grav. Neagu ne-a tocat marunt tot meciul! Ne-a dat doua cartonase rosii, opt galbene si a dictat eronat un penalty impotriva noastra, in timp ce faulturile echipei adverse au fost trecute mai mereu cu vederea. In ceea ce-l priveste pe arbitrul Udrea, acesta nu a semnalizat pozitia clara de off-side la golul marcat de gazde. Ni s-au luat trei puncte pe care baietii, la modul in care au luptat, le meritau din plin. Am hotarat sa facem un memoriu impotriva celor doi. Vom cere excluderea arbitrilor Neagu si Udrea“, a spus Grigore Sichitiu.
Formatia ACSMU poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata vineri, in deplasare, in compania echipei CS Mioveni, intr-un meci contand pentru etapa a III-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

Niciun comentariu: