IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 3 septembrie 2010

GRIGORE SICHITIU: „NE FERIM DOAR DE BANII PROVENITI DIN DROGURI, ARMAMENT SI PROSTITUTIE!“


Presedintele clubului CSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca echipa nu are inca un buget stabil si ca asteapta pe oricine doreste sa vina ca sponsor.
„Vreau ca lumea sa inteleaga ca aceasta echipa este a Iasului, joaca pentru Iasi si reprezinta Iasul. Ne ferim doar de banii proveniti din droguri, armament si prostitutie! In rest, oricine este bine venit la Poli sa ne sprijine financiar. Eu nu fac niciun fel de politica, dec=t cea a fotbalului. Daca va vrea sa ne sprijine Primaria Iasi, Consiliul Local, Consiliul Judetean, Prefectura, care-i problema? Pe mine nu intereseaza coloratura politica. Eu ii astept pe toti alaturi de echipa“, a spus grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca a reusit vineri sa legitimeze cinci jucatori noi: „M-a sunat directorul nostru sportiv, Alexandru Dobrin, care mi-a spus ca a reusit astazi (n.r. – vineri) sa legitimeze cinci jucatori noi la Poli Iasi. Este vorba despre Mihai Panc, Dino Eze, Gabriel Siminic, Bogdan Panait si Alin Tene. Acestia au semnat cu noi contracte pe o perioada de un an“.
Referitor la echipa nationala, Sichitiu a spus ca se asteapta la o dorinta de revansa din partea jucatorilor: „Cred ca echipa nationala are parte de o grupa accesibila si se poate califica la Campionatul European. Ma astept la o dorinta de revansa din partea «tricolorilor», care nu au avut rezultate prea bune in ultimii ani. Sper intr-un debut cu dreptul in noua campanie de calificare si sunt convins ca vor fi sustinuti extraordinar de publicul de la Piatra Neamt. Echipa nationala merita sa joace pe stadioane arhipline, asa cum se int=mpla in provincie. Nu ascund faptul ca mi-as dori ca si Iasul sa gazduiasca echipa nationala la una dintre partidele de pe teren propriu sau, daca nu, macar echipa nationala de tineret, care a mai jucat la Iasi“.

Niciun comentariu: