IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 6 septembrie 2010

GRIGORE SICHITIU: „O LIGA PROFESIONISTA PENTRU LIGA A II-A AR FI BENEFICA FOTBALULUI ROMANESC“


Presedintele clubului CSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat luni ca infiintarea Ligii Profesioniste de Fotbal pentru Liga a II-a este benefica fotbalului romanesc.
„Am auzit si eu despre aceasta initiativa de a se crea o Liga Profesionista de Fotbal pentru Liga a II-a. Subscriu la aceasta initiativa si cred ca infiintarea LPF2 este benefica fotbalului romanesc. Astfel va creste personalitatea cluburilor si li se vor acorda mai multe responsabilitati. Ar fi un prim pas pentru redresarea Ligii a II-a. In plus, o organizare din interiorul cluburilor nu poate fi decat in folosul fotbalului din al doilea esalon“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca nu-si doreste pe cineva anume in functia de presedinte al noii ligi profesioniste: „Sincer, nu stiu cine ar putea conduce noua liga profesionista deoarece nici nu-i cunosc pe toti presedintii de cluburi din Liga a II-a. Cu siguranta va fi cineva care sa reprezinte interesele tuturor cluburilor. Cred ca alegerea presedintelui va fi facuta de catre toate cluburile din liga secunda“.

Niciun comentariu: