IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Pitestenii ameninta cu proteste la CCA


Presedintele clubului FC Arges, Catalin Barbu, a protestat vehement sambata, dupa meciul disputat la Iasi, cu CSMU Poli, acuzand arbitrajul lui Geroge Radulescu.
„Luni mergem sa protestam in fata la CCA! Nu este posibil asa ceva. Acest Radulescu si-a batut joc de noi. Din cauza unor nenorociti, acesti copii nu au ce manca! Este inadmisibil asa ceva. Mai bine nu ne mai prezentam daca isi bat joc de noi in halul acesta. Fac apel la toate televiziunile sa vina luni la CCA la protestul nostru“, a spus Catalin Barbu, care a fost trimis in tribuna de arbitrjul George Radulescu in minutul 73, dupa ce a protestat vehement la penaty-ul acordat iesenilor la scorul de 1-1.
Si antrenorul argesenilor, Iftimie Iordan, a acuzat grav arbitrajul: „A fost viciere clara de rezultat! Unde a vazut arbitrul 11 metri? |la a cazut de langa jucatorul nostru si el a dat penalty! Nu se poate asa ceva. Isi bat joc! Si se mai mira de ce cluburile cer arbitrii straini“.
Formatia CSMU Poli Iasi a castigat sambata, pe teren propriu ,scor 2-1 (1-0) partida cu FC Arges, din etapa a II-a a Seriei a II-a a ligii secunde.

Niciun comentariu: