IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 7 septembrie 2010

PATRU STRAINI IN PROBE LA ACSMU POLI IASI


Presedintele clubului ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat marti ca Reuven Oved (foto), jucator care a evoluat in nationala de tineret a Israelului, a venit in probe la gruparea din dealul Copoului.
„Vrem sa ne intarim in continuare lotul si tocmai de aceea am adus inca cinci jucatori in probe, un israelian, doi spanioli, un algerian naturalizat francez si portarul Bogdan Farcas, de la U Cluj. Jucatorul israelian este Reuven Oved, care are 27 de ani, si care a jucat in nationala de tineret a Israelului si la toate marile echipe din aceasta tara: Maccabi Tel Aviv, Hapoel Haifa, Hapoel Tel Aviv, Maccabi Haifa si Hapoel Petakh Tikva. Este un mijlocas foarte bun, care a evoluat recent in Liga Campionilor si care ne-ar putea ajuta enorm. Cei doi jucatori spanioli sunt mijlocasul defensiv Damian Araujo Perez si mijlocasul ofensiv Brais Lorenzo Rodriguez. Jucatorul francez este fundasul Sofiène Draa“, a spus Grigore Sichitiu.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca ACSMU Poli are nevoie de un lot valoros pentru a putea lupta pentru promovare: „Pana acum, am legitimat vreo treizeci de jucatori doar pe «barba mea», fara sa scoatem nici macar un leu din cont. Totusi, pentru a face cu adevarat performanta si pentru a promova, ne trebuiesc intariri mai serioase. Ramane ca antrenorul Ionut Popa sa decida care dintre acesti jucatori merita sa-i luam si care nu”.
Mijlocasul defensiv Damian Araujo Perez are 24 de ani si a evoluat ultima data in liga a IV-a spaniola la Club Lemos.
Mijlocasul ofensiv Brais Lorenzo Rodriguez are 24 de ani si a jucat ultima data in liga a IV-a spaniola la FC Moratalla.
Fundasul Sofiène Draa a fost in probe in aceasta vara si Gloria Bistrita.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Aduceti toate ciurucurile din liga a 14-a din strainatate.
Aduceti si voi fotbalisti din campioantul intern. Sunt multi copii buni la liga a II-a.