IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 18 septembrie 2010

REMIZA ALBA CU ALRO SLATINA


Formatia ACSMU Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe teren propriu, in compania echipei ALRO Slatina, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a a Seriei a II-a a ligii secunde.
Fara cinci titulari, Ionut Popa a incercat sa improvizeze in partida cu ALRO, trimitandu-i in teren inca din primul minut pe Sarghe, Andrei si Robert Neagoe sau Baiano, ultimul de-abia ajuns in dealul Copoului.
In aceste conditii, lipsa de omogenitate din tabara gazdelor s-a vazut din plin, doar Palimaru (11’, 22’ si 34’) incercand sa puna in pericol poarta adversa.
De partea cealalta, fostul jucator al iesenilor, Cristi Constantin, a ratat cea mai mare ocazie a slatinenilor in minutul 12.
Partea a doua a ameciului a inceput tot cu o ratare a oaspetilor, acelasi Cristi Constantin trimitand peste poarta din pozitie foarte buna.
Cea mai importanta faza a meciului s-a consumat in minutul 61, atunci cand arbitrul Amarandei a mutat un fault comis in careu de Kalai asupra lui Palimaru.
Pana la final, s-a jucat haotic, demne de notat fiind doar eliminarile lui Ene de la oaspeti si a lui Tene, de la gazde, ajunse la cea de-a cincea eliminare in doar patru etape.
Pentru ieseni urmeaza o deplasare foarte grea la Oradea, pentru partida cu FC Bihor.

Niciun comentariu: