IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 30 septembrie 2010

ACSMU POLI IASI I-A LEGITIMAT PE MUSUMBU SI GADO


Presedintele executiv al ACSMU Poli Iasi, Grigore Sichitiu, a declarat joi ca jucatorii Muscal Musumbu (foto) si Ramses Gado vor avea drept de joc in meciul de vineri, cu Muresul Deva, cei doi semnand cu gruparea din dealul Copoului contracte pentru o perioada de un an.
„Suntem fortati sa intarim lotul din mers. In ultimele zile i-am avut la pregatiri pe Muscal Musumbu si Ramses Gado, iar cei doi au fost legitimati, urmand sa aiba drept de joc in partida de vineri cu Muresul Deva. Urmeaza sa mai aducem doi-trei atacanti de valoare saptamana viitoare, iar pistele tatonate fiind Africa si Brazilia“, a spus Grigore Sichitiu.
Muscal Musumbu are 31 de ani si joaca pe postul de mijlocas defensiv si a evoluat de-a lungul carierei la formatiile Saint Gilloise, Mechelen, Anderlecht, Verbroedering Dender, Tubize (Belgia), Yozgatspor (Turcia), Egaleo, Kalamata, Akratitos si Ilisiakos (Grecia), ultima data fiind legitimat la echipa de liga a doua din Belgia, Tubize.
Ramses Gado are 28 de ani si a mai jucat la FC Bihor, Otelul Galati si International Curtea de Arges.
Oficialul formatiei iesene a mai adaugat ca astepata si alti oameni de afaceri alaturi de Ionut Negoita: „Saptamana viitoare vom avea o intalnire cu mai multi oameni de afaceri din Iasi, pentru ca vrem sa aducem cat mai multi sustinatori alaturi de echipa. Fiecare sa dea cat poate, chiar si 1.000 de euro sunt bineveniti“.

Niciun comentariu: