IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 22 septembrie 2009

CALIFICARE FARA EMOTII IN CUPA ROMANIEI PENTRU POLI IASI


Formatia Politehnica Iasi s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dup ace s-a impus marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0) in fata echipei Pandurii Tg. Jiu.

Venita la Iasi fara mai multi titulari, Pandurii Tg. Jiu nu a lasat impresia ca este victima sigura, asta si din cauza faptului ca Petre Grigoras a odihnit si el mai multi titulari.
Desi meciul a fost unul modest, gazdele au controlat jocul de la un capat la altul, nepunandu-se niciun moment sub semnul intrebarii echipa care va merge mai departe in Cupa Romaniei.
Iesenii au icneput bine jocul si in minutul 4, Balba a trimis indolent di trei metri o minge centrata bne de Bujor.
Avea sa fie pana la urma 1-0 pentru gazed, in minutul 24, cand Bratu (foto) a reluat din “foarfeca laterala” o minge centrata bine de Bujor.
In minutul 38, Bujor a dus scorul la 2-0, cu o “scarita” peste portarul Stanca. Atacantul iesean isi putea trece in cont dubla atru minute mai tarziu, insa s-a complicat din postura de unu la unu cu portarul Stanca.
Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize i-a apartinut lui Bratu, care ramas singur cu Stanca, a preferat un dribling in plus si a fost blocat in minutul sutului, cu patru minute inainte de pauza.
Cu dpua goluri in avantaj, iesenii au iesit mai relaxati de la vestiare si le-au dat posibilitatea oaspetilor sa urce mai mult n ataca sis a reduca din diferenta in minutul 75, prin Rusu.
Finalul de meci le-a apartinut gazdelor, care au mai inscris o data prin Bersnjak, in prelungiri.
Scor final 3-1 si la Iasi gandul ajungerii in finala competitiei incepe sa prinda contur.

Niciun comentariu: