IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 14 septembrie 2009

POLI IASI A INVINS DIN NOU UNIVERSITATEA CRAIOVA


Formatia Poli Iasi s-a impus luni seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), in fata echipei Universitatea Craiova, intr-un meci contand pentru etapa a VI-a a Ligii I.

In fata unui adversar cu multi jucatori selectionati la loturile nationale, Poli Iasi a facut cel mai bun meci din actuala editie de campionat, oferind o adevarata lectie de fotbal.
Asaltul gazdelor a inceput inca din minutul 3, cand Miclea a centrat de pe partea dreapta in fata portii, iar Cristi Constantin a tras peste poarta, din postura de singur cu portarul advers. Dupa numai patru minute, acelasi Constantin a fost blocat de Merlier in marginea careului, dar Miclea a trimis modest din lovitura libera.
Iesenii au continuat sa se intreaca in ratari la poara lui Merlier, Milea (18’), Costache (22’, 25’ si 41’) si Bujor (29’) trecand pe langa deschiderea scorului.
Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize i-a apartinut lui Costache, care a trimis in bara portii lui Merlier, din interiorul careului.
Intrarea lui Trica in partea a doua a jocului a echilibrat meciul, iar oltenii si-au trecut si ei in cont trei ocazii importante prin Gaman, Florin Costea si Mihai Costea, ultimul reusind contraperformanta de a trimite in bara transversala, din 8 metri, cu poarta goala.
Scapati cu fata curata, iesenii au revenit in joc si Balde a reusit sa inscrie primul gol al Politehnicii, in minutul 70, dupa ce Cristi Constantin a speculat o gafa a lui Barboianu.
Se putea termina 2-0 pentru gazde, insa Costache a trimis din nou in bara in minutul 83.
Scor final 1-0 si oltenii mai au de asteptat inca un an pentru a castiga in Copou.

Niciun comentariu: