IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 26 septembrie 2009

POLI IASI A INVINS PE CEAHLAUL PIATRA NEAMT


Formatia Politehnica Iasi a castigat cu scorul de 2-0 (1-0) meciul dispuatt sambata seara, pe teren propriu, in compania echipei Ceahlaul Piatra neamt, intr-un mecdi contand pentru etapa a VII-a a Ligii I.

Iesenii au bifat sambata seara cea de-a treia victorie consecutiva din aceasta editie de campionat, ultima “victima” a elevilor lui Petre Grigoras fiind Ceahlaul Piatra Neamt.
In conditiile in care nemtenii s-au jucat in ultima saptamana de-a demisia lui Florin Marin, acestia au venit la Iasi cu gandul declarat de-a scoate macar un punct.
Planurile oaspetilor au fost date peste cap inca din minutul 11, cand Miclea a speculat greseala portarului Rohetki, care a respins gresit mingea centrata de Vali Negru, si a deschis scorul.
Gazdele au continuat sa atace pana la finalul primei reprize, Cristi Bratu trecand in doua randuri pe langa majorarea scorului.
Soarta jocului a fost decisa practic in minutul 60, cand Badescu a fost eliminat pentru o interventie dura la Milea.
Pana la final, oaspetii au atacat steril, in timp ce iesenii au preferat sa se apere organizat si sa contraatace periculos.
In cel de-al treilea minut al prelungirilor, Bersnjak a inchis tabela la 2-0 si Poli Iasi urca incet, dar sigur, in clasament, in ciuda unui joc mai putin spectaculos, dar extrem de eficient.

Niciun comentariu: