IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 18 septembrie 2009

PRIMA VICTORIE IN DEPLASARE PENTRU POLI IASI


Formatia Poli Iasi s-a impus cu scorul de 2-0 (2-0) vineri seara, in deplasare, in compania echipei International Curtea de Arges, intr-un meci contand pentru etapa a VII-a a Ligii I.

In fata unui adversar care a pierdut in aceasta editie de campionat toate meciurile de pe teren propriu, iesenii au inceput bine jocul si s-au instalat in terenul advers inca din primele minute.
Pe fondul dominarii oaspetilor, Radut a ratat o ocazie imensa pentru gazde in minutul 30, trimitand peste poarta goala, din cinci metri.
Scapati cu fata curata, iesenii au reluat ofensiva si Milea (foto) a deschis scorul in minutul 34, dupa o lovitura libera executata bine de Miclea.
Cu un minut inainte de pauza, Bujor a obtinut un penalty, contestat vehement de gazde, plus eliminarea lui Frasineanu. Lovitura de la 11 metri a fost executata impecabil de Miclea si iesenii au intrat la pauza cu 2-0.
Partea a doua a jocului, gazdele au incercat sa revina in joc, insa defensiva iesenilor s-a descurcat bine, iar pe contraatac Cristi Constantin, Bujor, Balba si Cristi Bratu au ratat ocazia de a inchide definitiv jocul.
S-a terminat 2-0 pentru ieseni, care se gandesc deja la derby-ul Moldovei, de etapa viitoare, cand in Copou vine Ceahlaul Piatra Neamt.

Niciun comentariu: