IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 27 septembrie 2009

ROMULUS MICLEA: „POLI IASI POATE FI SURPRIZA PLACUTA A ACESTEI EDITII DE CAMPIONAT“


Jucatorul echipei Politehnica Iasi, Romulus Miclea, a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni sportive, la un post de televiziune local, ca gruparea din dealul Copoului poate fi surpriza placuta a acestei editii de campionat.
„Luind in calcul si meciul din Cupa, avem patru victorii consecutive si sper sa o tinem tot asa. Noi avem ca obiectiv clasare in primele 10 echipe, dar cred ca se poate si mai bine. Suntem acum pe locul sapte si, asa cum spune si domnul antrenor Grigoras, nu trebuie sa ne multumim cu putin. Poli Iasi ar putea fi surpriza placuta a acestei editii de campionat. Pentru noi urmeaza patru meciuri extrem de dificile, la Cluj cu CFR si la Galati cu Otelul si acasa cu Steaua si cu Dinamo. Sunt partide in care pornim cu sansa a doua si tocmai de aceea nu avem ce pierde. In astfel de jocuri suntem mai relaxati si cred ca putem obtine rezultate bune“, a declarat Romulus Miclea.
Mijlocasul formatiei iesene a pus rezultatele bune din ultima perioada si pe seama imbunatatirii situatiei financiare de la echipa: „Probleme cu banii cred ca sunt la toate echipele. Important este ca noi, jucatorii, sa castigam cat mai multe meciuri si sa-i obligam pe conducatorii clubului sa fie datori la noi. Acum mai avem ceva bani de luat, dar situatia financiara s-a imbunatatit fata de sezoanele trecute. Mi-aduc aminte ca in anii trecuti eram «Ciresarii», faceam deplasarile la Timisoara, Craiova sau Arad cu autocarul. Acum, dupa venirea noului investitor, lucrurile s-au schimbat in bine si acest lucru se vede si in rezultate“.
In ceea ce priveste lupta pentru salvarea de la retrogradare, Romulus Miclea crede ca aceasta se va da intre mai multe formatii: „Echipele care au promovat sezonul acesta imi par mai bune decat cele din editia trecuta de campionat si tocmai de aceea cred ca lupta pentru salvarea de la retrogradare se va da intre mai multe echipe. Noi speram sa continuam pe linia buna pe care ne aflam si sa nu ne mai gandim la retrogradare. Suntem pe locul sapte deocamdata, la egalitate cu Dinamo si FC Vaslui, doua echipe foarte bune, si sper sa ramanem acolo“.

Niciun comentariu: