IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 25 septembrie 2009

PETRE GRIGORAS: “MI-E FRICA DOAR DE ECHIPA MEA”


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca jucatorii sai sa aiba in meciul cu Ceahlaul aceeasi atitudine pe care au etalat-o la meciurile disputate pana acum pe teren propriu.
“Meciul cu Ceahlaul este cel mai important de pana acum. Probabil suporterii se asteapta sa castigam lejer, insa Ceahlaul nu este deloc o formatie modesta, cum cred unii. Ceahlaul a primit un singur gol in trei deplasari, la Brasov, dintr-un penalty despre care toti specialistii au spus ca a fost inventat. TotusiI, nu ma tem de Ceahlaul ci mi-e frica doar de echipa mea. Ar fi fantastic sa obtinem o noua victorie, dar totul depinde de modul cum se vor prezenta elevii mei. I-am si avertizat pe baieti de acest lucru, chiar si dupa meciul de Cupa, cu Pandurii, cand nu au jucat asa cum am vrut eu", a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca infiintarea unui sindicat al antrenorilor ar fi o idee foarte buna: „Eu nu sunt sluga la nimeni. Eu nu am fost sluga la nicio echipa si nici nu voi fi vreodata. Am fost angajat la cluburi unde am avut libertate sa-mi fac meseria. Vorbesc din punctul meu de vedere, pentru ca sunt si cazuri ciudate. Consider ca si legea aceea care interzice unui antrenor sa pregateasca doua echipe intr-un sezon e proasta. Pai daca un patron nu doarme bine intr-o noapte si ma da afara, ce vina am eu? Daca unui presedinte i se pare ca eu miros urat si imi spune sa plec, eu raman fara serviciu. Chiar daca primesc toti banii din contract, nu imi convine sa stau un an pentru ca ies din circuit. Nu e correct. Ar fi o idee buna infiintarea unui sindicat al antrenorilor”.

Niciun comentariu: