IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 9 septembrie 2009

PETRE GRIGORAS: “LUNI E CEA MAI URATA ZI DE JUCAT FOTBAL!”


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, s-a declarat miercuri deranjat de faptul ca partida cu Universitatea Craiova a ramas sa se dispute luni, 14 septembrie.
"Luni e cea mai urata zi de jucat fotbal! Chiar nu inteleg de ce Liga Profesionista de Fotbal a programat acest meci luni. ~n timp ce Brasovul, care ii are la nationala mare pe Coman si Roman si care vor disputa doua meciuri in aceasta perioada, a acceptat sa joace vineri, Craiova a cerut sa joace impotriva noastra luni, pentru ca are niste jucatori la nationala de tineret. Da’ meciul de aseara (n.r. – marti seara),cu Republica Moldova, nu s-a jucat in Banie?! Atunci eu propun sa ne programeze urmatorul meci marti, 15 septembrie, de la ora 11.00, ca noi avem timp sa ajungem la Pitesti luni noapte!”, a declarat Petre Grigoras.
Referitor la Vali Negru, ultimul jucator venit la gruparea ieseana, Petre Grigoras a spus ca acesta mai are nevoie de ceva timp pentru acomodare: “Vali Negru si-a facut si el debutul la noi, jucand aseara (n.r. – marti seara) o repriza in amicalul cu echipa a doua a clubului. El este un jucator care ne va fi util. Vali este pregatit, dar mai are nevoie de putin timp pentru a se angrena in sistemul gandit de mine".

Niciun comentariu: