IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 20 septembrie 2009

REDUCERI LA BILETE PENTRU MECIUL DIN CUPA ROMANIEI


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat duminica faptul ca pentru partida din Cupa Romaniei, cu Pandurii Tg. Jiu, vor fi valabile abonamentele de la meciurile din campionat, iar biletele vor fi ieftinite cu 50%.
„La solicitarea celor de la Pandurii Targu Jiu, meciul din Cupa Romaniei a fost mutat marti, 22 septembrie, de la ora 18.00, in loc de miercuri. Noi am fost de acord cu solicitarea gorjenilor si vom juca marti. Pentru acest meci, am decis ca spectatorii sa intre pe baza abonamentelor valabile in meciurile de campionat, iar cei care nu au abonamente vor avea posibilitatea sa-si cumpere bilete cu preturi reduse cu 50% fata de jocurile de campionat. Prin aceasta decizie vrem ca stadionul sa fie plin la ora meciului, pentru ca suporterii sa-i sustina pe jucatorii nostri la acest meci de Cupa Romaniei“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca spera ca elevii lui Petre Grigoras sa repete ultimele evolutii si sa se califice in faza urmatoare a competitiei, a carei finala se va disputa la Iasi: „Venim dupa doua victorii in campionat si sper ca seria evolutiilor bune sa continue si in Cupa Romaniei. Sunt convins ca organizarea la Iasi a finalei ii va motiva suplimentar pe jucatorii nostri. Avem o sansa mica de a ajunge pana in finala, dar noi credem in sansa noastra“.

Niciun comentariu: