IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 18 septembrie 2009

CATALIN MOROSANU: “VREAU SA-L BAT DE-I SAR CAPACELE PE COREEAN!”


Luptatorul iesean de K1, Catalin Morosanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca vrea sa-l faca KO pe coreeanul Taiei Kin, in super-fight-ul din cadrul Galei „Final Elimination 16”, de la Seul.
„Cred ca m-am pregatit bine pentru acest meci si sunt convins ca voi castiga la Seul. Vreau sa-l bat de-i sar capacele pe coreean! Trebuie sa-l inving pe Kin prin KO, pentru ca altfel voi avea viata grea cu arbitrii, fiind dificil sa-l bat la puncte, dat fiind ca el lupta <>. Stiu ca va fi un meci greu, deoarece coreeanul este un luptator care duce bine patru reprize, dar eu voi incepe meciul cu gandul ori eu, ori el!”, a declarat Catalin Morosanu.
Antrenorul lui Morosanu, Mihai Constantin, considera ca prezenta sportivului sau in gala de la Seul echivaleaza cu o semifinala de Liga Campionilor la fotbal: „Daca ar fi sa fac o comparatie, prezenta lui Catalin la gala de la Seul este asemanatoare unei prezente romanesti intr-o semifinala de Liga Campionilor. Catalin are sanse mari de a ajunge la marea gala de la Yokohama si de aceea sunt convns ca va da totul pentru a-l invinge pe Taiei Kin”, a spus Constantin.
Catalin Morosanu va lupta pe data de 26 septembrie in Gala „Final Elimination 16”, de la Seul, cu coreeanul Taiei Kin, in cadrul unui super-fight, iar in cazul unei victorii va lupta intr-un meci de rezerva la gala de la Yokohama.

Niciun comentariu: