IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 21 septembrie 2009

PETRE GRIGORAS: “VREAU SA NE CALIFICAM MAI DEPARTE IN CUPA ROMANIEI”


Antrenorul echipei Politehica Iasi, Petre Grigoras, a declarat luni ca isi doreste sa invinga marti formatia Pandurii Tg. Jiu si sa se califice in faza urmatoare a Cupei Romaniei.
“Baietii au un moral bun, mai ales ca venim dupa doua victorii consecutive in campionat. Mi-as dori ca in aceasta saptamana sa mai obtinem inca doua victorii pe teren propriu, una in Cupa, cu Pandurii, si una in campionat, cu Ceahlaul. Deocamdata ne gandim doar la partida de maine (n.r. – marti), pentru ca vreau sa ne calificam mai departe in Cupa Romaniei. Sunt convins ca nu va fi un meci usor, tinand cont ca intalnim o formatie incomoda, care in ultimii ani a ajuns in fazele finale ale competitiei”, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca mai multi jucatori care au evoluat vineri in campionat ar putea sa nu joace in meciul din Cupa Romaniei: “Pe langa Ignatov, care este in continuare accidentat, sunt cativa jucatori care au acuzat dureri dupa meciul cu International Curtea de Arges si pe care s-ar putea sa-i menajez in Cupa. Este vorba de portarul Cristian Branet si jucatorii Adrian Ilie, Ciprian Milea, Romulus Miclea si Ibraima Balde. Chiar daca la noi nu vor evolua cativa fotbalisti importanti, trebuie sa profitam de avantajul terenului propriu si sa obtinem o victorie maine (n.r. – marti)”.

Niciun comentariu: