IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 11 septembrie 2009

PETRE GRIGORAS: “DE 24 DE ANI N-A PIERDUT IASUL PE TEREN PROPRIU CU CRAIOVA SI VREM SA PASTRAM TRADITIA!”


Antrenorul echipei Politehnica Iasi, Petre Grigoras, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca traditia meciurilor directe cu Universitatea Craiova sa se respecte si luni si formatia sa sa ia toate cele trei puncte.
“Nu avem o situatie prea in buna in clasament si tocmai de aceea o victorie in fata Craiovei este vitala. De 24 de ani Iasul n-a pierdut pe teren propriu cu Craiova si vrem sa ramana asa! Sunt convins ca nu va fi un meci usor, dat fiind ca intalnim o echipa cu jucatori foarte valorosi, cu multi componenti in echipa nationala de tineret si cu altii care bat la portile nationalei mari. Ma astept la o mobilizare totala a jucatorilor mei, iar la final sa iesim invingatori”, a declarat Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca spera ca prezenta lui Vlad Bujor la lotul de tineret sa fie perceputa de jucator ca o provocare si nu ca o mare realizare: “Bujor trebuie sa joace de acum meci de meci pentru a fi rechemat la lot. Sper sa nu i se urce la cap si sa se creada de-acum Hagi sau Messi, pentru ca a fost convocat la nationala de tineret. El trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa joace la parametrii maximi in fiecare partida si sa dea gol meci de meci. De-abia atunci va fi o realizare pentru el”.

Niciun comentariu: