IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 11 ianuarie 2010

CRISTIAN MUNTEANU: „LOTUL AR TREBUIT INTARIT IN ACEASTA IARNA“


Capitanul formatiei Poli Iasi, Cristian Munteanu, a declarat luni, la plecarea in stagiul de pregatire de la Poiana Brasov, ca lotul gruparii din dealul Copoului trebuie intarit in aceasta iarna pentru ca echipa sa nu aiba grija retrogradarii.
„Plecam astazi (n.r. – luni) intr-un stagiu de pregatire la Poiana Brasov, unde accentul se va pune in primul rand pe pregatirea fizica. Este cea mai grea perioada a anului pentru un fotbalist, dar noi deja suntem obisnuiti. Speram ca acumularile din aceasta perioada sa ne fie de ajutor in retur. Pentru a nu avea emotii cu retrogradarea in retur, cred ca lotul ar trebui intarit in aceasta iarna. Asteptam sa vedem ce colegi noi vom avea“, a spus Cristian Munteanu.
Munteanu a mai precizat ca ii pare rau ca s-a renuntat in aceasta iarna la serviciile lui Cornel Buta si Cristian Bratu: „Buta si Bratu erau doi jucatori valorosi, cred eu, dar astfel de decizii nu le luam noi, jucatorii, ci conducerea clubului. Cu Bratu ma stiam foarte bine, mai ales ca stateam in acelasi bloc. Asta e viata fotbalistului, astazi esti la o echipa, maine la alta. }in minte ca la fel s-a intamplat si cand a plecat Onut, cu care ma intelegeam foarte bine. Cum spuneam, asta e. Mergem inainte. Daca nu ar pleca unii jucatorii, nu ar avea cum sa vina altii in loc“.

Niciun comentariu: