IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 27 ianuarie 2010

IONUT BALBA A FOST CONDAMNAT LA NOUA LUNI DE INCHISOARE CU SUSPENDARE


Purtatorul de cuvant al Judecatoriei Iasi, Georgeta Gafta, a declarat miercuri ca fotbalistul echipei Poli Iasi, Ionut Balba, a fost condamnat de judecatori la noua luni de inchisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.
„Ionut Balba a fost condamnat la noua luni de inchisoare, cu suspendare. In luarea acestei decizii, judecatorii au tinut cont si de atitudinea sincera pe care acesta a avut-o in fata instantei, motiv pentru care s-au retinut circumstante atenuante in favoarea inculpatului“, a spus Georgeta Gafta.
In noaptea de 8 spre 9 octombrie 2008, in jurul orei 1.20, Ionut Balba a fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere pe strada Sfantul Lazar din Iasi. Acesta se afla la volanul masinii personale, un Audi Q7.
Dupa ce a fost tras pe dreapta, fotbalistul a refuzat sa se legitimeze si a blocat portierele. Ulterior, la fata locului a venit si sotia atacantului, care a urcat in masina, pe scaunul soferului.
In cele din urma, Balba a coborat din masina, a prezentat actele la control, insa a refuzat sa fie testat cu aparatul alcooltest, fotbalistul fiind dus la spital, unde i s-au recoltat probe de sange.
Conform primei probe, fotbalistul avea o alcoolemie de 1,1 grame la mie alcool in sange.

Niciun comentariu: