IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 27 ianuarie 2010

POLI IASI A PLECAT IN STAGIUL DE PREGATIRE DIN ANTALYA


Formatia Poli Iasi a plecat miercuri spre Bucuretsi, urmand ca joi sa ia avionul spre Antalya, unde va efectua pana la 11 februarie cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta iarna.
„Din cauza temperaturilor foarte scazute din ultimele zile, am facut antrenamentele in sala Liceului cu Program Sportiv. Astazi (n.r. – miercuri) plecam spre Bucuresti cu un autocar, urmand ca maine (n.r. – joi) sa mergem in Antalya. Speram ca acolo ne vom putea pregati in conditii optime, pentru ca aici vedeti ce temperaturi sunt. Vom disputa sapte meciuri amicale si sper ca baietii se vor implica serios pentru ca luna viitoare se reia campionatul“, a spus Petre Grigoras.
Iata cei 22 de jucatori pe care va miza antrenorul Petre Grigoras in stagiul de pregatire din Antalya: Cristian Branet, Razvan Plesca, Traian Marc (portari); Bogdan Straut, Milos Mihajlov, Adrian Ilie, Cristian Munteanu, Bogdan Straton, Adrian Cuciula, Ionut Costache, Florin Acsinte (jucator aflat in probe), Narcis Badic (fundasi); Nuno Viveiros, Romulus Miclea, George Barladeanu, Valentin Negru, Alexandru Buhusi, Cristian Constantin (mijlocasi) Vlad Bujor, Ionut Balba, Adrian Caragea, si Valentin Badea (atacanti).
In ceea ce-i priveste pe jucatorii la care Petre Grigoras a renuntat in aceasta iarna, Dominik Bersnjak, Andrej Pecnik, Cornel Buta, Cristian Bratu, Paul Tincu, Clement Palimaru si Mircea Oprea, acestia se vor pregati in continuare la Iasi sub coordonarea consilierului sportiv al Politehnicii Iasi, Vasile Simionas, pana in momentul in care isi vor gasi alte echipe la care sa joace.

Niciun comentariu: