IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 15 ianuarie 2010

FLORIN ACSINTE SE PREGATESTE CU POLI IASI


Presedintele clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, a declarat vineri ca fundasul Florin Acsinte se afla in probe la Poiana Brasov, in cantonamentul echipei Poli Iasi.
„In urma discutiilor purtate cu oficialii clubului Poli Iasi, am fost de acord sa-l lasam pe Florin Acsinte sa se pregateasca incepand de astazi (n.r. – vineri) cu Poli Iasi. Acsinte a fost la Dinamo in tur, insa oficialii gruparii bucurestene l-ar fi vrut gratis pe jucator nostru, lucru care nu este posibil. Acsinte este jucator tanar, de valoare si foarte linistit. Poate de aceea nu l-a luat Dinamo, pentru ca nu avea treaba cu Bamboo! Daca Poli Iasi va dori sa-l ia pe Acsinte, vom negocia o suma de transfer care sa avantajeze ambele cluburi“, a spus Cortnel Sfaiter.
In ceea ce-l priveste pe atacantul Bogdan Ghiceanu, dorit de Poli Iasi, Cornel Sfaiter a spus ca acesta va ramane in continuare la FC Botosani: „Am avut discutii si cu Poli Iasi, dar si cu alte cluburi pentru Ghiceanu, insa acesta vrea sa joace in continuare la FC Botosani. La fel stau lucrurile si in cazul lui Razvan Tincu. Mai multe cluburi s-au interesat de serviciile jucatorului nostru, insa acesta va ramane la noi pana la finalul campionatului“.

Niciun comentariu: