IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 11 ianuarie 2010

PAVEL HODEA: „AM ASTEPTARI FOARTE MARI DE LA CARAGEA“


Vicepresedintele clubului Poli Iasi, Pavel Hodea, a declarat luni seara ca isi doreste ca atacantul Adrian Caragea sa fie surpriza placuta a returului de campionat.
„In aceasta iarna se doreste o regandire a politicii clubului nostru si tocmai de aceea am luat decizia de a renunta la jucatorii care au trecut de a doua tinerete si la cei care aveau contracte foarte mari. In locul lor, vrem sa aducem sange proaspat, de la echipa a doua sau din alta parte. Sincer, am asteptari foarte mari de la Adrian Caragea (foto). El este un atacant tanar foarte talentat, care ar putea fi surpriza placuta a returului de campionat si care ar putea juca la prima echipa inca din retur. Totul depinde acum numai de el. In stagiul de pregatire de la Poiana Brasov mai sunt si alti jucatori tineri, de la care avem asteptari foarte mari“, a spus Pavel Hodea.
Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca se va pune un accent foarte mare de acum pe echipa a doua a clubului: „Incepand de astazi (n.r. – luni), Adrian Kereszy este noul antrenor principal al echipei a doua clubului nostru, in timp ce Ioan Campeanu va fi antrenor secund. Vrem sa punem un accent foarte mare pe tinerii de la echipa a doua, iar la aceasta formatie vor juca doar aceia care vor face an de an progrese, pentru ca pana la urma acesta este scopul unei formatii secunde“.
Pavel Hodea a mai adaugat ca atacantul Clement Palimaru va juca in retur la formatia de Liga a II-a Dunarea Giurgiu: „Clement Palimaru a fost prezent la reunirea lotului nostru, insa nu face parte din planurile antrenorului Petre Grigoras. Noi continuam sa credem ca este un atacant care ne-ar putea ajuta si tocmai de aceea am decis sa-l imprumutam la o formatie de Liga II-a. Palimaru s-a inteles cu cei de la Dunarea Giurgiu, asa ca il vom lasa sa joace acolo in acest retur de campionat“.

Niciun comentariu: