IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 21 ianuarie 2010

PETRE GRIGORAS: „MAI AM NEVOIE DE PATRU JUCATORI PANA PLECAM IN ANTALYA“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat joi ca isi doreste aducerea a patru jucatori pana la plecarea in cantonamentul din Antalya.
„Astazi (n.r. – joi) se incheie primul cantonament pe care echipa il sustine in aceasta iarna si la final ma pot declara multumit de modul in care s-au pregatit jucatorii mei, desi programul nu a fost unul usor. Totusi, o pregatire fizica de calitate nu garanteaza un retur de campionat linistit, data fiind subtirimea lotului. Mai am nevoie de patru jucatori pana plecam in Antalya. E vorba de un stoper, in conditiile in care Adrian Ilie va sta cate o etapa in retur la fiecare cartonas galben luat, iar Cristian Munteanu ramane singura optiune pentru acest post. Pe partea stanga a apararii, Costache a jucat slab in tur, iar pe Acsinte urmeaza sa-l vad in meciurile amicale. La inchidere, in absenta lui Milea, nu am niciun jucator pe acest post si de asemenea ne mai trebuie atacant de valoare“, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai precizat ca dintre jucatorii de la echipa a doua care au fost in stagiul de pregatire de la Poiana Brasov, doar Alexandru Buhusi ar putea juca in retur la prima echipa: „Dintre cei cinci jucatori de la echipa a doua, care au fost cu noi la Poiana Brasov, doar Buhusi ar putea juca in retur la prima echipa. Avramia si Tofan au avut probleme serioase la pregatirea fizica. Badic si Caragea s-au descurcat destul de bine, dar nu stiu daca pot juca inca la prima echipa. ~n ceea ce-i priveste pe cei doi jucatori veniti in probe, Agbleta si Acsinte, acestia s-au pregatit bine, insa o concluzie pot trage de-abia dupa ce-i vad la joc“.
Formatia Poli Iasi a revenit joi din stagiul de pregatire de la Poiana Brasov si dupa doua zile de pauza, iesenii vor reveni la antrenamente, urmand ca joi, 28 ianuarie, sa plece in cel de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta iarna, in Antalya.

Niciun comentariu: