IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 26 ianuarie 2010

IGNATOV VA RATA CANTONAMENTUL DIN ANTALYA


Antrenorul echipei Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat marti ca jucatorul Stojan Ignatov va rata cantonamentul din Antalya din cauza unor leziuni suferite la genunchi.
„Dupa accidentarea suferita de Ignatov in cadrul stagiului de pregatire de la Poiana Brasov, am decis ca jucatorul sa faca un RMN, pentru a vedea exact gravitatea accidentarii. In urma controlului medical efectuat, s-a constatat ca Igantov are niste leziuni la genunchi, din cauza unor suprasolicitari. In aceste conditii, Ignatov va rata cantonamentul din Antalya, el avand nevoie de doua saptamani de repaus total. Pe urma, in functie de modul in care jucatorul se va simti, se va decide daca trebuie sa se opereze sau nu. Daca nu va fi necesara interventia chirurgicala, Ignatov ar putea reveni pe teren dupa inca o saptamana“, a spus Petre Grigoras.
Tehnicianul iesenilor a mai adaugat ca pe langa Igantov, in cantonamentul din Antalya nu va conta nici pe Francis Agbleta, Lamine Diarrassouba, Cezar Tofan si Adrian Avarmia: „Dupa stagiul de pregatire de la Poiana Brasov, am decis sa renuntam la jucatorul Francis Agbleta, venit in probe la noi. Pe langa cei mentionati, in Antalya nu vor merge nici Diarrassouba, care are probleme cu viza si nici jucatorii de la echipa a doua, Tofan si Avramia, primul acuzand o intindere msuculara, iar al doilea o tendinita“.

Niciun comentariu: