IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 4 noiembrie 2008

CFR CLUJ, INVINSA ACASA DE BORDEAUX


Formatia CFR Cluj a fost invinsa marti seara cu scorul de 2-1 (2-1) de Girondins Bordeaux, pe teren propriu, in etapa a IV-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

Partida de marti seara din „Gruia“ a inceput cum nu se poate mai prost pentru CFR Cluj, care a incasat gol inca din minutul 6. Gouffran a patruns pe partea dreapta in careu, a centrat, si Gourcuff a reluat in poarta, din cinci metri, din fata lui Tony.
Gazdele, sustinute de peste 20.000 de suporteri, nu au resimtit socul primirii golului si s-au aruncat spre poarta lui Valverde. Inevitabil, egalarea a venit trei minute mai tarziu. Culio a executat bine o lovitura libera de pe partea stanga, Kone a recentrat din careu cu capul si Dani a trimis cu capul sub bara, din opt metri.
Era 1-1 si clujenii incepeau din nou sa spere intr-o victorie si dupa sutul lui Fernando, de la 25 de metri, din minutul 23, putin pe langa poarta, Kone a fost aproape de gol trei minute mai tarziu, insa mingea trimisa spre poarta de atacantul gazdelor, din cinci metri, a fost deviata miraculos de Chalme in corner.
Pe fondul dominarii clujene, cei care au reusit sa inscrie au fost insa francezii, Wandel executand perfect o lovitura libera, din marginea careului, la vinclu, in minutul 38.
Dupa pauza, in minutul 57, Peralta a fost foarte aproape de egalare, insa Valverde a respins greu mingea trimisa cu capul de jucatorul CFR-ului.
La cealalta poarta, francezii puteau inchide jocul in minutul 65, insa arbitrul nu a vazut hentul facut in careu de Panin si dupa alte 14 minute Dubarbier a avut cea mai mare ocazie de a restabili egalitatea, insa sutul argentinianului a fost scos de la incheietura barei.
Pe final, clujenii s-au aruncat in atac si pe contraatac Obertain nu l-a putut invinge in doua rinduri pe Stancioiu (86’ si 89’).
S-a terminat in cele din urma 2-1 pentru Bordeaux si tinand cont ca in celalalt meci al grupei AS Roma a invins pe Chelsea cu scorul de 3-1, clujenii au ajuns pe ultimul loc in Grupa A si mai au doar sanse teoretice de a merge mai departe in Liga Campionilor.

Iata rezultatele inregistrate in partidele care au avut loc aseara în etapa a IV-a a fazei grupelor Ligii Campionilor:

Grupa A
AS Roma – Chelsea 3-1 (1-0)
CFR Cluj – Girondins Bordeaux 1-2 (1-2)

Grupa B

Werder Bremen – Panathinaikos Atena 0-3 (0-0)
Anorthosis Famagusta – FC Internazionale Milano 3-3 (2-2)

Grupa C
Sporting Lisabona – {ahtior Donetk 1-0 (0-0)
FC Barcelona – FC Basel 1-1 (0-0)

Grupa D
Liverpool – Atletico Madrid 1-1 (0-1)
Olympique Marseille – PSV Eindhoven 3-0 (1-0).

Niciun comentariu: