IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 4 noiembrie 2008

POLI IASI A SPUS ADIO CUPEI ROMANIEI

Formatia Poli Iasi a fost eliminata din Cupa Romaniei, dupa ce a fost invinsa marti, in 16-imile de finala, in deplasare, de FC Vaslui, cu scorul de 3-0 (2-0).

Fara multi dintre titulari, accidentati sau menajati pentru partida de sambata, din campionat, cu Gaz Metan Medias, si cu antrenorul Ionut Popa revenit de-abia in ziua meciului, dupa ce anuntase ca renunta la echipa, Poli Iasi a fost victima sigura in fata formatiei FC Vaslui.
Daca iesenii au mizat mai mult pe rezerve, noul tehnician al „galben-verzilor“, Viorel Moldovan, a trimis in teren cel mai bun „11“ si acest lucru s-a vazut inca din primele minute, gazdele luind cu asalt poarta lui Branet. Si dupa ocaziile mari avute de Neagu (4’), Burudujan (11’) si Gheroghiu (17’), Burdujan a reusit deschiderea scorului in minutul 27, inscriind din postura de unu la unu cu portarul iesean.
Dupa alte noua minute, Gheorghiu a majorat avantajul gazdelor. Genchev a aruncat bine de la margine, Temwanjera a prelungit cu capul pe spate si Gheorghiu a inscris din interiorul careului, mingea fiind deviata in poarta de un fundas iesean.
Dupa pauza, vasluienii nu au redus motoarele si in minutul 51 Temwanjera a marcat pentru un scor de forfait, dupa ce in prealabil Burdujan a ridiculizat trei fundasi ieseni.
Pana la final, gazdele s-au multumit sa se apere organizat si sa contraatace periculos, la unul dintre aceste contraatacuri, Buhaescu fiind aproape de golul patru, in minutul 85, insa Branet a respins greu sutul vasluianului, din interiorul careului.
S-a terminat 3-0 pentru vasluieni, care vor intalni in optimi formatia CS Otopeni, in timp ce iesenii se pot concentra numai pe campionat, unde urmeaza trei partide extrem de importante, in compania contracandidatelor la retrogradare.

Niciun comentariu: