IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 5 noiembrie 2008

STEAUA A PIERDUT LA LYON


Formatia Steaua Bucuresti a fost invinsa miercuri seara cu scorul de 2-0 (1-0) de echipa Olympique Lyon, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a a fazei grupelor.

Prima repriza a partidei de miercuri seara din Franta a inceput sub semnul echilibrului, elevii lui Dorinel Munteanu evoluind curajos.
Odata cu trecerea timpului, francezii s-au impus la mijlocul terenului, Juninho, Benzema si Keita incercand sa depaseasca defensiva stelista, insa Radoi&Co. nu au cedat.
Cand toata lumea astepta pauza, Juninho a executat bine o lovitura libera de la 30 de metri si beneficiind de spatiul creat de coechipieri si de gafa lui Zapata a deschis scorul in minutul 44.
Partea a doua a meciului de la Lyon a debutat cu marea ocazie semnata de Makoun pentru gazde, lovitura sa de cap dupa o centare din corner fiind respinsa in ultimul moment de Petre Marin de pe linia portii.
Singura faza mai importanta trecuta in contul stelistilor a avut loc in minutul 79, cand Ogararu a fost aproape de un gol fabulos, din lovitura libera, insa mingea a trecut putin pe langa bara.
Finalul de meci a fost unul pe contre, cu stelistii atacand haotic si cu francezii reusind golul al doilea, in minutul 89, prin Reveillere.
Scor final 2-0 pentru gazde si Steaua mai spera doar la locul al treilea, care duce in UEFA.

Niciun comentariu: