IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 3 noiembrie 2008

POLI IASI, FARA SAPTE TITULARI LA MECIUL DE CUPA


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat luni ca pentru partida de marti, cu FC Vaslui, din Cupa Romaniei, nu mai putin de sapte titulari nu vor face deplasarea.
„Pentru partida cu FC Vaslui, nu vor face parte din lot Andrej Pecnik, Stojan Igantov si Ionut Stancu, toti cu accidentatari mai vechi. Romulus Miclea (foto) s-a casatorit sambata si este `n urma cu pregatirea. In plus, antrenorul Narcis Ciocarlan se gandeste sa-i menajeze pentru meciurile de campionat pe Bogdan Onut, Leonard Naidin si Ionut Balba“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca pentru acest meci de cupa, jucatorii nu vor intra `n cantonament: „Pentru partida cu FC vaslui, jucatorii nu vor intra in cantonament, urmand sa faca deplasarea spre Vaslui cu trei ore inainte de meci. Speram ca pana maine (n.r. – marti) sa-l convigem pe antrenorul Ionut Popa sa vina si el. Daca nu vom reusi, interimatul la echipa, pana `n iarna, va fi asigurat de Vasile Simionas (n.r. – vicepresedintele clbuului si fost antrenor)“.

Niciun comentariu: