IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 22 noiembrie 2008

POLI IASI A REMIZAT LA BUZAU


Formatia Poli Iasi a scos doar o remiza sambata, in deplasare, in fata ultimei clasate, Gloria Buzau, scor 1-1 (0-0), intr-un meci contand pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

„Nu concep sa nu cistigam la Buzau“, spunea Ionut Popa optimist inaintea partidei de sambata.
Pe teren lucrurile nu au stat insa chiar asa, Poli Iasi tremurand in multe momente in fata unei echipe care acumulase doar doua puncte in 15 etape.
In ciuda terenului greu si a ninsorii abundente, gazdele au inceput in forta partida si, dupa ce Branet a prins mingea expediata de Claudiu Ionescu din lovitura libera in minutul 2, peste alte doua minute, Vigariu a trimis pe langa, din postura de singur cu portarul iesean.
Cel mai bun jucator al formatiei iesene in partida de sambata, Jose Montiel, care a lasat de multe ori impresia ca este „din alt film“, a semnat prima ocazie a iesenilor in minutul 19. Paraguayanul a trimis putin pe langa poarta, dupa ce a depasit usor mai multi jucatori ai Gloriei.
Pe contraatac, Branet a respins greu sutul lui Vigariu, din cinci metri.
Iesenii puteau deschide scorul in minutul 24, în urma unei gafe a defensivei buzoiene. Tanasa i-a presat pe fundasii centrali ai gazdelor, balonul a ajuns la Minca, care degajat in piciorul atacantului iesean, insa mingea a iesit in aut de poarta.
Cea mai mare ocazie de gol a primei reprize i-a apartinut lui Tudose, care a nimerit transversala, din marginea careului, in minutul 32.
Certati la pauza de antrenorul Ionut Popa, iesenii au inceput mai bine repriza secunda si, in minutul 48, Minca a respins greu lovitura libera executata de Sfarlea, de la 25 de metri.
A urmat o lupta surda intre cele doua careuri, soarta partidei fiind decisa in ultimul sfert de ora.
In minutul 76, fostul jucator al Politehnicii Iasi, Claudiu Ionescu, a deschis scorul, cu un sut la vinclu, din interiorul careului.
Iesenii nu au resimtit socul primirii golului si au presat cu toate liniile, golul egalarii cazand logic in minutul 89, cand Miclea a inscris din interiorul careului.
S-a terminat 1-1 si iesenii raman cu regretul ca nu s-au impus pe terenul unei echipe deja condamnate la retrogradare si care nu acumulase nici un punct pe teren propriu.

Niciun comentariu: