IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 17 noiembrie 2008

VICTORIE MUNCITA PENTRU POLI IASI


Formatia Poli Iasi s-a impus cu scorul de 2-0 (0-0) luni seara, pe teren propriu, in fata echipei CS Otopeni, in ultimul meci al etapei a XV-a.

Ideea gazdelor de a lasa intrarea libera la meci a fost mai mult decat inspirata, mai bine de 5.000 de suporteri venind luni seara in dealul Copoului pentru a-si sustine echipa, in ciuda frigului de afara.
Impulsionati din tribuna, jucatorii lui Ionut Popa nu au ramas datori si au inceput asediul la poarta oaspetilor inca din primele minute, Sfarlea sutind periculos (3’), dar Pirgov a retinut.
Poli a continuat presiunea pusa pe defensiva ilfovenilor, si in minutul 13, din nou Sfarlea a fost aproape de gol, mingea expediata de mijlocasul gazdelor trecand putin pe langa poarta. Sapte minute mai tarziu Pirgov s-a remarcat la sutul aceluiasi Sfarlea, din marginea careului.
Replica oaspetilor a venit abia in minutul 37, cand Branet a respins greu sutul lui Jaime, din cinci metri.
Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost semnata de Tanasa, care a scapat singur cu Pirgov, in minutul 45, insa „lobul“ atacantului iesean a fost retinut de goal-keeper-ul oaspetilor.
Partea a doua a jocului a inceput tot in nota de dominare a gazdelor, insa Tanasa (56’) a sutat slab din pozitie buna.
Un joc care parea sa nu-i puna probleme lui Teodor Craciunescu a luat foc in minutul 59, cand Onut a fost eliminat pentru proteste, ce-i drept corecte, daca tinem cont ca Teodor Craciunescu a lasat impresia ca doar numele il leaga de aceasta meserie si atat.
Au urmat cateva ocazii importante la cealalta poarta, Branet remarcandu-se la suturile lui Jaime (58’) si Ganea (60’, 66’).
Scapati cu fata curata si intaratati de nedreptatea facuta lui Onut, iesenii au continuat sa puna presiune pe oaspeti, defensiva acestora cedand de doua ori in interval de patru minute.
Mai intai, in minutul 75, Kalai a prins o „torpila“ de la 10 metri, pentru ca in minutul 78 Ignatov sa inchida tabela, tot cu un sut imparabil de la 17 metri.
Scor final 2-0 pentru ieseni, care au obtinut o victorie muncita, dupa un meci in care au fost nevoiti in multe momente sa joace si impotriva asa-zisului arbitru Teodor Craciunescu.

Niciun comentariu: