IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 14 noiembrie 2008

SORIN BOCA: „JUCATORII NU SI-AU LUAT SALARIILE PE LUNILE SEPTEMBRIE SI OCTOMBRIE “


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, s-a declarat vineri, in cadrul unei conferin]e de presa, nemul]umit de faptul ca se vehiculeaza in presa tot felul de sume legate de datoriile pe care le are gruparea din dealul Copoului fa]a de jucatori.
„Vad ca tot apar tot felul de datorii pe care le avem fa]a de jucatori. Vreau ca lucrurile sa fie foarte clare. Jucatorii nu si-au luat salariile aferente lunilor septembrie si octombrie. Nu din iulie sau din august cum am tot auzit. La antrenori datoriile sunt din luna august. Conform regulamentului, jucatorii pot depune memoriu pentru a deveni liberi de contract doar daca au datorii neachitate de mai mult de 60 de zile. Banii pe luna octombrie, jucatorii trebuie sa-i ia pana pe 15 noiembrie. La noi, niciun jucator nu si-a manifestat inten]ia de a face memoriu“, a declarat Sorin Boca.
Referitor la partida cu CS Otopeni, de luni, de pe teren propriu, Boca a spus ca s-ar mul]umi ca echipa sa joace prost, dar sa ia toate cele trei puncte: „Jucatorii nostri au ca obiectiv ob]inerea a cel pu]in sase puncte in urmatoarele trei etape. Prefer ca baie]ii sa joace mai slab, dar sa ia toate cele trei puncte cu Otopeniul. Tinand cont de valoarea lotului, obiectivul nostru ramane clasarea la finalul campionatului intre locurile 9-12. Pentru partida cu CS Otopeni, am decis sa lasam intrarea libera pentru suporteri, deoarece avem nevoie de sprijinul lor. O singura rugaminte am la fanii nostri: Sa-i sus]ina pe jucatori pentru ca au nevoie si daca vor sa injure, sa ma injure pe mine, si sa-i lase pe baie]i in pace!“

Niciun comentariu: