IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 20 noiembrie 2008

JUCATORII IESENI SI-AU LUAT SALARIILE PE LUNA SEPTEMBRIE


Presedintele clubului Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca jucatorii echipei antrenate de Ionut Popa si-au primit salariile aferente lunii septembrie.
„Am primit de la Fundatia Sportului Iesean suma de 550.000 de lei. Din acesti bani, am achitat in primul rand salariile jucatorilor pe luna septembrie, dar si alte cateva restante pe care le aveam fata de salariatii nostri si fata de terti", a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean s-a declarat incantat de faptul ca jucatorul paraguayan Jose Montiel a evoluat pentru nationala tarii sale in amicalul pe care aceasta l-a castigat in compania Omanului: „Jose Montiel a fost introdus in minutul 57 al partidei amicale dintre selectionatele reprezentative ale Omanului si Paraguayului, care a avut loc miercuri si a fost castigata de formatia jucatorului nostru, cu scorul de 1-0. Normal ca ma bucur ca am avut un jucator care a fost selectionat intr-o echipa nationala. Speram ca aceasta convocare sa-i dea o mai mare incredere in el si il asteptam sa faca meciuri cat mai bune pentru noi. Montiel trebuie sa ajunga astazi (n.r. - joi) la Iasi si, in functie de cat de obosit este, vom decide daca va fi inclus in lotul care va face deplasarea la Buzau, pentru partida cu Gloria, sau nu“.
Partida Gloria Buzau – Politehnica Iasi, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 17.00.

Niciun comentariu: