IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 31 octombrie 2008

N-AI CU CINE, UN TARAN...


Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cartu, care a stat la tribuna oficiala la partida de la iasi, fiind suspendat, si-a dat in petec la finalul partidei, injur=ndu-i pe suporterii ieseni. "Va f... in gura de moldoveni!", a urlat Cartu de la tribuna oficiala suporterilor de la tribuna 0.
Enervati la culme de gestul antrenorului, cativa suporteri au venit la tribuna oficiala sa-i ceara socoteala “geniului oltean”.
Acesta ad at dovada din nou de o badaranie crasa, spunandu-i unui suporter: “Sa-ti iau nevatsa in p...!“
Doar indemnurile presedintelui Marin Condescu si sub protectia jandarmilor a reusit sa plece aceasta scursura a societatii de la Iasi.

Un comentariu:

bettips spunea...

La ce sa te astepti de la un dobitoc care isi bate elevii pe oriunde merge? E un handicapat, saracu'! E unul dintre cei care cred ca tot ce zboara se bate! Vrei cultura de la un asemenea... exemplar?! Habar n-are cu ce se mananca fotbalul, strica tot spectacolul pe unde merge, numai ca sa spuna ca e urmasul lui halagian in ce priveste echipele salvate de la retrogradare... Nu stiu cat o sa-i mearga asa pe unde va ajunge... Se baga cu curu-n poarta si scoate cate un 0-0 de iti vine sa adormi la meciurile la care participa echipele lui... Asta e! ce poti sa-i spui?! N-ai cu cine...